Over ons

Nieuwe naam:

We hebben onze naam veranderd in VEGGIE INDIA. Dat past toch nét iets beter bij ons en het dekt de lading uiteraard beter: we hebben nooit anders gedaan dan enkel en alleen vega(n) én de specialiteit is Indiaas, dus VEGGIE INDIA!

Omdat wij echter bekend zijn onder de V-Catering (bezorging en catering) én onder de naam THALI EXPRESS (restaurant) zult u deze namen hier en daar voorlopig ook nog even tegenkomen. De bedoeling is wel dat we uiteindelijk naar 1 naam gaan: VEGGIE INIDA!

Het restaurant heet al zo, althans de belettering op het raam zit er inmiddels op! Met dank aan onze eigen Isa en Lonneke 🙂

Even een korte flash back:

Alweer zo’n 10 jaar geleden:

In 2013 zijn wij ons Indiaas Vegetarisch & Vegan concept gestart: onder de naam V-Catering begonnen we een Thuisbezorgservice in Nijmegen en omgeving en nog altijd rijden onze bezorgers dagelijks door de mooiste stad van Nederland!

V-Catering in heel Nederland:

Wij hebben deelgenomen aan de meest uiteenlopende festivals en foodmarkets op het gebied van Vega, Vegan en andere (duurzame) projecten, waaronder voor de Universiteit van Utrecht en The European Youth Parliament. Maar ook in Amsterdam (Westergasfabriek) en Rotterdam (MALS) waren wij van de partij! Groepscatering doen wij ook door heel Nederland! Zo is bijvoorbeeld het afstudeerfeest van een promovendus in Leiden (2014) een blijvende herinnering geworden.

Restaurant THALI EXPRESS:

In 2020 hebben we een restaurant erbij geopend (THALI EXPRESS), aan de van Welderenstraat 97b in hartje centrum Nijmegen! Een leuk, knus plekje waar je in een relaxte sfeer kunt genieten van heerlijke Indiase vega(n) All-In-One menu’s: een combinatie van verschillende gerechtjes en andere culinaire heerlijkheden. In juli 2022 hebben we onze naam veranderd in VEGGIE INDIA. Reserveer snel een plekje, zodat je zelf kunt genieten van al het lekkers!

10 euro afhaal-korting:

Uiteraard kun je ook afhalen bij ons, waarbij je vergeleken met de bezorging 10 euro (!) korting krijgt op de All-In-One menu’s.

Klik hiervoor op:        Afhalen/Bezorgen