Afhaal / Bezorgen

Om direct de afhaal/bezorgkaart te zien, inclusief de 10 euro kortingsactie, klik op de volgende button: afhalen / bezorgen

U wordt dan begeleid naar onze bestelpagina waar u ook meteen online kunt betalen.

Sinds 2013 bezorgen wij in Nijmegen en omgeving, onder de naam V-Catering.

10 euro afhaalkorting:

We geven er de voorkeur aan dat je afhaalt en we hebben daar iets leuks tegenover gezet: 10 euro afhaalkorting! Uiteraard is afhalen een stuk duurzamer dan laten bezorgen, vooral als je op de fiets komt. Maar ook als je met de auto komt, zijn wij prima bereikbaar: je kunt namelijk voor de deur stoppen bij ons en even snel afhalen! Ga voor de 10 euro afhaalkorting naar: afhalen / bezorgen.

Bezorgservice:

Wil je toch laten bezorgen, dan kan dat uiteraard ook! We verzoeken je heel vriendelijk om zowel voor de afhaal als voor de bezorging alleen de volgende link te gebruiken:afhalen / bezorgen. Deze leidt u naar onze eigen bestelsite.

13% commissie betalen:

Wanneer u via onze eigen site bestelt, hoeven wij niet 13% commissie te betalen aan Thuisbezorgd.nl. Let dus altijd op dat er bovenin de taakbalk staat: BESTELLEN.VCATERING.NL. Vrijwel iedere andere site is van andere partijen, zelfs een site als: www.v-catering-nijmegen.nl is niet van ons!

Klik op de volgende button voor      afhalen / bezorgen.